Πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον πήραν οι κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι νεαρές αθλήτριες του Γιώργου Κατσουλάκη είχαν εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο και έτσι οι τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μπορούν να θεωρηθούν και ως "εντός προγράμματος".

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Τη συμμετοχή στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει η ομάδα πόλο κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Το έργο των παικτριών του Γιώργου Κατσουλάκη ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολο, έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν στον όμιλο όπου είχαν κληρωθεί τις δύο ομάδες που έφτασαν μέχρι τον τελικό. Συγκεκριμένα, έπαιξαν απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος όπως αναδείχτηκε, Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ επίσης αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό, που ήταν ο φιναλίστ. Το τρίτο παιχνίδι για τον Ναυτικό Ομιλο ήταν απέναντι στον Εθνικό.

Για τα κορίτσια, είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφεραν να φτάσουν στα τελικά και να παίξουν αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που έδειξαν πως ήταν υψηλού επιπέδου. Επίσης σημαντικό ήταν ότι κατάφεραν να συλλέξουν πολλές και πολύτιμες εμπειρίες.

Αναλυτικά, η εικόνα των τριών αγώνων για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής:

• 1η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Ν.Ο. Χανίων 29-3

ΝΟΧ: Βαρδαλάκη, Γράσσου, Γυφτογιάννη, Ζαχαράκη, Ζούπα 1, Καραδάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Παπουδάκη, Περδικάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη, Φουράκη 2, Χατζάκη

• 2η αγωνιστική

Νηρέας Χαλανδρίου-Ν.Ο. Χανίων 16-5

Γκολ: Ζαχαράκη 1, Ζούπα 1, Καραδάκη 1, Σκουμπάκη 1, Φουράκη 1

• 3η αγωνιστική

Εθνικός-Ν.Ο. Χανίων 16-2

Γκολ: Καραδάκη 1, Σκουμπάκη 1