Ένας ισραηλινός κοσμηματοποιός ανέλαβε τη μάσκα από χρυσό και διαμάντια

Την ακριβότερη μάσκα για τον κορονοϊό έχει αναλάβει να φτιάξει ένας κοσμηματοποιός από το Ισραήλ, φτάνοντας την τιμή της στο 1,5 εκατ. δολάρια.

Η μάσκα από λευκόχρυσο 18 καρατίων διακοσμείται με 3.600 λευκά και μαύρα διαμάντια και φέρει φυσικά φίλτρο N99 για τον κορονοϊό.

Είναι ένα έργο του Isaac Levy που μπορεί να επαναλάβει, σεβόμενος κάθε φορά τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του πελάτη.

Ο Levy είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας κοσμημάτων Yvel και έφτιαξε τη μάσκα καρά παραγγελία. Ο πελάτης του είχε δύο απαιτήσεις: να ολοκληρωθεί η μάσκα πριν από το τέλος της χρονιάς και να είναι η ακριβότερη του κόσμου.

Ο δεύτερος όρος είναι, όπως λέει, «ο ευκολότερος να γίνει». Δεν έδωσε το όνομα του πελάτη του, είπε απλώς πως είναι κινέζος επιχειρηματίας που ζει στις ΗΠΑ.

Η μάσκα ζυγίζει 270 γραμμάρια, κάπου 100 φορές περισσότερο από την τυπική χειρουργική μάσκα, και δεν είναι όσο να πεις και το πιο πρακτικό μέσο προστασίας.

Ο δημιουργός ξενάγησε τον φακό στη μονάδα του στην Ιερουσαλήμ για να δείξει ό,τι έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής από τη μάσκα. Ακόμα και την επίχρυση θήκη για το φίλτρο.

«Τα λεφτά μπορεί να μην αγοράζουν τα πάντα, μπορούν όμως να αγοράσουν μια πολύ ακριβή μάσκα για το COVID-19. Ο τύπος θέλει να τη φορά και να συγκεντρώνει όλη την προσοχή, οπότε θα είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Levy.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook