Γιατί την πουλάει – Δείτε το μοναδικό της εσωτερικό που «χτίστηκε» κατά παραγγελία.

O Sylvester Stallone παρήγγειλε και διαμόρφωσε σύμφωνα με τα γούστα του μια πλήρως εξατομικευμένη Cadillac Escalade ESV.  Ωστόσο, ο σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 1.609 km, αποφάσισε να το πουλήσει. 

Ο ίδιος ο Stallone για να δικαιολογήσει το πωλητήριο λέει πως παρήγγειλε το αυτοκίνητο στην Becker ESV με σκοπό να εξυπηρετήσει κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες. Ωστόσο, αυτές οι ανάγκες -όπως λέει ο ίδιος – έπαψαν να υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να κρατήσει το αυτοκίνητο. Ελπίζω, συμπληρώνει, ο νέος ιδιοκτήτης να μπορέσει να απολαύσει το αυτοκίνητο αυτό. 

Ο Stallone έφτιαξε ένα εσωτερικό που θυμίζει περισσότερο lear-jet και λιγότερο αυτοκίνητο. Η Becker Automotive Design επιμελήθηκε ένα σαλόνι με δερμάτινα καθίσματα-πολυθρόνες με μασάζ, μεγάλες οθόνες LCD και μια τηλεόραση 43 ιντσών. Υπάρχει επίσης ένα κορυφαίο ηχοσύστημα, πτυσσόμενα τραπεζάκια και όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες. Με το μήκος του αυτοκινήτου να ξεπερνά τα έξι μέτρα, οι χώροι για πέντε επιβάτες είναι παραπάνω από πλούσιοι. 

Η τιμή μιας Cadillac Escalade ESV ξεκινά από τα $90.000 περίπου, αλλά το συνολικό πακέτο εξατομίκευσης κόστισε πάνω από $136.330. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκτιμάται πως θα πωληθεί σε τιμή άνω των $350.000, δεδομένης και της «προστιθέμενης αξίας» του ονόματος του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook