Δεύτερη ανανέωση μέσα σε μία ημέρα για την Επισκοπή, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή και του Νίκου Βουτσελά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αφίχθη στο Ρέθυμνο τον περασμένο Ιανουάριο και πρόλαβε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Επισκοπή στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Ο Νίκος Βουτσελάς είναι ο πρώτος που ακολουθεί στα χνάρια του αρχηγού αποτελώντας τη δεύτερη φετινή ανανέωση στο ρόστερ το οποίο μόλις ξεκίνησε να χτίζεται.

Ο Τρικαλινός πορτιέρε ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και… πρόλαβε να στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (8ος όμιλος).

Ο ίδιος δεν φάνηκε να δυσκολεύτηκε να ανανεώσει σ’ έναν σύλλογο που του δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά σ’ ένα πρωτάθλημα όπως αυτό που αγωνιζόταν πριν το 2020 με την ομάδα της Κέρκυρας…

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή (έχει γεννηθεί στις 4/1/1999) Νίκο Βουτσελά.

Ο ύψους 1.89μ. τερματοφύλακας έχει όλες τις προδιαγραφές να πετύχει σε μια νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά του.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει εκ νέου και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

Ν. Βουτσελάς: «Ενθουσιασμένος…»

Ο νεαρός γκολκίπερ που αλήθεια είναι ότι, έδειχνε πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ήρθα σε νέα συμφωνία με την ομάδα, ένα παραπάνω τώρα που θα αγωνιζόμαστε και σε επαγγελματική κατηγορία.

Το πρώτο είναι να έχουμε υγεία και το δεύτερο ωστόσο εξίσου σημαντικό είναι να πετύχουμε τους στόχους μας.»