Σημαντικές αφίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στα Χανιά.

Οπως έγινε γνωστό πέντε μέλη-αθλητές της εθνικής ομάδας κολύμβησης θα πραγματοποιήσουν κάμπινγκ προετοιμασίας στο κολυμβητήριο Χανίων, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές.

Στο κάμπινγκ θα συμμετάσχουν και οι Χανιώτες Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, όπως και ο προπονητής τους στον ΝΟΧ (αλλά και ομοσπονδιακός), Κώστας Τζιλιβάκης

Η ενημέρωση του ΝΟ Χανίων είναι η εξής:

Ενα σημαντικό γεγονός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο κολυμβητήριο Χανίων. Συγκεκριμένα, πέντε μέλη-αθλητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης θα πραγματοποιήσουν κάμπινγκ προετοιμασίας, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές.

Το κάμπινγκ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 20 και 31 Αυγούστου για τις ώρες 8-10 το πρωί και 4.30-6.30 το απόγευμα.

Αναλυτικότερα, οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της Εθνικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι εξής: Εγγλεζάκης Κωνσταντίνος, Σαχά Ιωάννα, Μάρκος Δημήτριος, Παπαστάμος Απόστολος και Κάχρης Αλέξανδρος.

Την εποπτεία του κάμπινγκ θα έχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Τζιλιβάκης Κωνσταντίνος, Κανελλόπουλος Μιλτιάδης και Μώραρης Αλέξανδρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook