Δύο νέα όρια Εθνικής ομάδας σημειώθηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Χανίων!

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα έχει όπως φαίνεται τριπλή εκπροσώπηση στις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν τον Οκτώβριο στο Λινιάνο της Ιταλίας, καθώς μετά τον Ανδρέα Κελαϊδή και την Χριστιάνα Σκυλουράκη και ο Ιάσων Χίνος (φωτ.) εξασφάλισε το όριο για το ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων. Αυτό το κατόρθωσε στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνεια χάρη στην επίδοση του με 3:10.25.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Χίνος θα δώσει το παρών σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, επιτυγχάνοντας έναν στόχο που επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης.

Σε δεύτερο χρόνο, ο Ανδρέας Κελαϊδής επιβεβαίωσε ξανά τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες, καθώς και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, καταρρίπτοντας ένα ακόμα όριο, στο αγώνισμα των 50μ. άπνοη αυτή τη φορά, με επίδοση 15:31.

Αυτές οι μεγάλες επιδόσεις, όπως είναι φυσιολογικό, χαροποιούν ιδιαίτερα τον προπονητή του τμήματος, Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειες των αθλητών του να καρποφορούν.

Μένει να φανεί τι ακόμα ευχάριστο μπορεί να επιφυλάσσουν οι δύο τελευταίες ημέρες που απομένουν για το πρωτάθλημα, το οποίο ως γνωστόν ολοκληρώνεται την προσεχή, Πέμπτη 13 Αυγούστου!

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΚΥΤΑΛΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗ 11-8-2020

ΠΡΩΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΤΡΙΤΗ 11-8-2020 ΠΡΩΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook