Το Empress of the Seas έχει αγκυροβολήσει αρόδου ανοιχτά της Αλμυρίδας

Χωρίς επιβάτες και μόνο με τα 82 αναγκαία μέλη του πληρώματος  αγκυροβόλησε το μεσημέρι έξω από τον όρμο της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Empress of the Seas με σημαία Μπαχάμες. 

Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Ηρακλείου Προερχόμενο απο την Μάλτα, ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και να πιστοποιηθεί ότι το πλοίο δεν αποτελεί “υγειονομική βόμβα” και ότι τα εναπομείναντα μέλη του πληρώματος είναι απολύτως υγιείς.

Το απόγευμα το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Ηρακλείου και φού ανοίχτηκε στο βόρειο Κρητικό πέλαγος, στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον όρμο της Σούδας, όπως φαίνεται και στην καταγραφή από το marinetraffic.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες  σκοπός του κατάπλου στην Σούδα του κρουαζιερόπλοιου είναι να παροπλιστεί μέχρι να ξεκινήσει και πάλι τις κρουαζιέρες. 

Η Royal Caribbean International στον στόλο της οποίας ανήκει το πλοίο, έχει αιτηθεί να επιτραπεί ο κατάπλους του Empress of the Seas στο λιμάνι της Σούδας, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει αρόδου και να δένει μόνο για ανανέωση της τροφοδοσίας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook