Της Θάνιας Λιναρδάκη.

Όλοι όσοι έχουμε παιδιά γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια δύσκολη και πλέον ανταγωνιστική εποχή που μας καθιστά ολοένα και πιο απαιτητικούς, θέλοντας να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η περίοδος που διανύουμε σίγουρα είναι πρωτόγνωρη και διαφορετική απ’ ο τι  έχουμε όλοι μας συνηθίσει, όμως η ελληνική οικογένεια (μετά την υγεία, την ασφάλεια και τη διαβίωση) θεωρούσε και εξακολουθεί να θεωρεί, ακόμα και σήμερα, την εκπαίδευση ως το υπέρτατο αγαθό που μπορεί ένας γονιός να προσφέρει στα παιδιά του! Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, οι πανελλαδικές εξετάσεις και η εισαγωγή των μαθητών στις σχολές της πρώτης τους προτίμησης, είναι σίγουρα κάποιες από τις καθημερινές σκέψεις και αναζητήσεις που έχουν μικροί και μεγάλοι. 

Εμείς, ως γονείς και εκπαιδευτικοί, αποβλέποντας στην παροχή ποιοτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μαθητών (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων) σε όλη την Ελλάδα, ερχόμαστε κοντά σας έχοντας δημιουργήσει ένα ακόμα υπερσύγχρονο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ! 

Το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών και, από τότε μέχρι σήμερα, το έργο μας  αναπτύσσεται κάθε χρόνο και πιο δυναμικά, βλέποντας περισσότερους από 14.500 χιλιάδες μαθητές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο  και η μοναδική που πιστοποίησε το σύστημά της με δύο πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας, ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD’S Register του Λονδίνου.

Με 127 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία (αυτόνομα και shop in shop), σχεδόν 780 καθηγητές και περίπου 9.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο ισχυρότερος φροντιστηριακός οργανισμός εκπαίδευσης, που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μερικά από τα βασικά σημεία υπεροχής του Ομίλου  ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι: 

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των μαθητών μας: διαδραστικοί πίνακες, ψηφιακές πλατφόρμες, e- learning, e- μαθητής, e-portfolio, κ.λ.π..

Ιδανικό μάθημα σε 3 στάδια παρουσίασης: πίνακας, τραπέζι, χρήση εκπαιδευτικού υλικού με πολυμέσα.

Περισσότερος χρόνος μάθησης: πενταπλάσιος για τον κάθε σπουδαστή σε σχέση με ένα παραδοσιακό φροντιστήριο.
Κορυφαίοι καθηγητές / συγγραφείς με πολυετή εμπειρία, διαρκή επιμόρφωση και συνεχή αξιολόγηση για την ποιότητα της διδασκαλίας τους. 

Τα βιβλία μας: 56 τίτλοι βιβλίων των εκδόσεων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ με εξειδικευμένη ύλη που συνεχώς ανανεώνεται.

Πλάνα ύλης και τρίωρα διαγωνίσματα κάθε δεύτερο Σάββατο με πραγματικές συνθήκες προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ταυτόχρονα.

Πρόγραμμα εξάσκησης και μελέτης στο χώρο του φροντιστηρίου και δημιουργία του ιδανικού προγράμματος διαβάσματος για κάθε μαθητή.

Σχεδιάζουμε από νωρίς την επιτυχία: Εισαγωγή στην ύλη της Γ΄ Λυκείου από τη Β΄ σε όλα τα μαθήματα. 

Ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής, ειδικά πιστοποιημένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (Career Gate Test K. 17 Plus), Ψυχολόγος στο χώρο του φροντιστηρίου.

Online 24ωρη ενημέρωση γονέων.

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα.

Σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι που πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών μας.

Έχοντας τη βεβαιότητα ότι τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι τα καλύτερα Φροντιστήρια στην πόλη μας, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο κόσμο των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Επισκεφτείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους  σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

Εμείς θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να σας προσφέρει!

ΘΑΝΙΑ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook