Η απέλπιδα προσπάθεια των Χανίων για "δικαίωση" και άνοδο στη Super League 1 δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Το τελευταίο – όπως φαίνεται – επεισόδιο διαδραματίστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την εκδίκαση των προσφυγών της χανιώτικης ΠΑΕ αλλά και των Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με το a-sports.gr το Διαιτητικό Δικαστήριο πήρε την απόφαση με ψήφους 3-2 της απόρριψης των προσφυγών. Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης και ότι ο αριθμός των ομάδων στη Super League 1 θα παραμείνει 14.

Η Ξάνθη, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έλυσε πρόσφατα τα περισσότερα συμβόλαια, αλλά και ο Απόλλων, που έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τον Μάρτη και έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τη Super League, καλούνται να λύσουν τις… διαφορές τους στις 22 και 29 Αυγούστου!

Οσον αφορά τα Χανιά πλέον κοιτάνε την επόμενη μέρα και θέτουν σε εφαρμογή τον προγραμματισμό τους για το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας έντονο το αίσθημα της αδικίας για το γεγονός ότι δεν "άφησαν" την ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικήσει ό,τι έδειχνε ικανή, αλλά ούτε έστω μέσω αναδιάρθρωσης δε δόθηκε λύση.