Ο Ακης Τσιριγώτης θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό της Επισκοπής, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Μανόλης Φουκαράκης.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του πρώτου σκόρερ του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη μέσο.

Οι ανακοινώσεις της Επισκοπής έχουν ως εξής:

Έκανε μια από τις παραγωγικότερες και αναμφισβήτητα μια από τις ποιοτικότερες χρονιές του πέρυσι στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ομάδας μας. Όλα πήγαν κατ’ ευχή οπότε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην υπάρξει συνέχεια. Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό Θοδωρή Τσιριγώτη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Τσιριγώτη.

Ο 20χρονος (έχει γεννηθεί στις 23/6/2000) στράικερ αναδείχθηκε πέρυσι 1ος σκόρερ στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (12 γκολ) κερδίζοντας φυσικά και τον τίτλο με την ομάδα μας.

Με χαρά λοιπόν τον καλωσορίζουμε ξανά στο Ρέθυμνο ευελπιστώντας ότι η κοινή μας πορεία θα έχει εκ νέου ανοδικές τάσεις.

Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

Θ. Τσιριγώτης: «Δεν ήταν δυνατόν να μη μείνω»

Ο Άκης (αυτό είναι το υποκοριστικό του) Τσιριγώτης έδειχνε να έχει στα χέρια του αυτό που ήθελε και φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις του: «Ήταν ευχάριστο ότι όλα κύλησαν ιδανικά. Δεν ήταν δυνατόν να μην μείνω από τη στιγμή που ο προπονητής μου (Βέλιτς) και ο πρόεδρος (Νικολιδάκης) με πίστεψαν τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή.

Επειδή η κατηγορία θα είναι δύσκολη θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε στο τέλος.»

Τελικά ο Μανώλης Φουκαράκης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και το αποτέλεσμα ήταν η κάθε πλευρά να συνεχίσει φιλικά τον δρόμο της…

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκποής ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Φουκαράκη.

Ο σύλλογός μας τον ευχαριστεί και για τη δική του συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική (2020) και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του.»