Οι δεκαήμερες διακοπές του Πρωθυπουργού έγιναν…. διήμερες

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στο σπίτι του στο Ακρωτήρι Χανίων θα περάσει το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοινώθηκε και από το μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr ο Πρωθυπουργός είχε έρθει Χανιά από την Παρασκευή 7 Αυγούστου, όπου ήταν ήδη η σύζυγος και ο γιός του, με σκοπό να μείνει όλη την εβδομάδα μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Όμως μεσολάβησε η τραγωδία στην Εύβοια, οι προκλήσεις της Τουρκίας με το Oruc Reis και η μεγάλη αύξηση της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για την Αθήνα όπου έμεινε μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και αναχώρησε για τα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις – ειδικά με τα ελληνοτουρκικά – υποχρεώνουν τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας για να αναχωρήσει από τα Χανιά ανα πάσα στιγμή χρειαστεί.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στα Χανιά μετέβη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο όπου και θα μείνει σε ετοιμότητα για να αναχωρήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με αυτό το δεδομένο οι πληροφορίες για δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει παραμένουν αμφίβολο για το αν θα πραγματοποιηθούν, ενώ και το πρόγραμμά του για το Σαββατοκύριακο είναι προς το παρόν άγνωστο, αν και θεωρείται ως πλέον πιθανό πως δεν θα απομακρυνθεί πολύ απο το Ακρωτήρι όπου είναι και το αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook