Έχουν περάσει τρία χρόνια από το τραγικό συμβάν που σόκαρε την Ελλάδα.

Από το περιστατικό που δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άδικα, έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στη μνήμη των παιδιών, οι συμφοιτητές τους, καλλιτέχνες, εκφράζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόποτη θλίμη τους για το τραγικό αυτό συμβάν αλλά και όλα γενικώς, τα συναισθήματά τους.

Στο δελτίο τύπου της Κίνησης Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών (ΚΚΑΠΠ) που μεταφέρουν αυτά τα έργα, σημειώνονται τα εξής:

Άλλη μια χρονιά πέρασε.
Τρία χρόνια από το χαμό των δύο νέων έξω από το πολυτεχνείο Κρήτης 17/8/2017 – 17/8/2020.

Ως Κίνηση που ξεκίνησε τη δράση της από την είδηση του τραγικού συμβάντος, θα θέλαμε να σημειωθεί ότι παραμένουμε συγκλονισμένοι με αυτό το χαμό και δηλώνουμε τη βαθιά μας λύπη στις οικογένειες των δύο παιδιών.

Αυτή τη φορά ο λόγος στα νέα παιδιά.

Στους συμφοιτητές της Στέλλας, στους συνομηλίκους του Γιάννη.

Οι νέοι καλλιτέχνες με την προσωπική τους ματιά, την καθαρή και αμόλυντη, εκφράζουν ελεύθερα την δική τους πραγματικότητα, τη δική τους μνήμη. Άλλοτε τρυφερά και νοσταλγικά, άλλοτε με αγωνία και πόνο ακόμα και θυμό. Τιμούν έτσι τη μνήμη της Στέλλας και του Γιάννη.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Καλούμενο, τη Νεφέλη Μαρματάκη, τον Πέτρο Σταυρουλάκη, τη Χριστίνα Φιλιππάκη, τη Φωτεινή Κουμπιάδη, τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Γιώργο Αρτσιδάκη για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, για την έμπνευση και την ευαισθησία που άγγιξαν το θέμα και για την καλή τους την καρδιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook