Διακοπές νερού την Τρίτη (18/8) λόγω εργασιών.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι  την Τρίτη 18-8-2020 από 8.30π.μ. έως 13.00μ.μ θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Χαλέπας δυτικά της οδού Δαγκλή  .

Η διακοπή υδροδότησης θα γίνει για την τοποθέτηση βάνας σε αγωγό ύδρευσης της οδού Βιβιλάκη προκειμένου να μετατοπισθεί το δίκτυο ύδρευσης της οδού στα πλαίσια υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Βιβιλάκη.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση

Eπίσης η ΔΕΥΑΧ ενημερώνει ότι την Τρίτη 18-8-2020 από 8.30π.μ. έως 13.00μ.μ θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στον οικισμό Περιβόλια Δ.Ε. Θερίσου .

Η διακοπή υδροδότησης θα γίνει για τη διασύνδεση νέου αγωγού ύδρευσης που κατασκευάζεται από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην οδό Ελευθερίας Περιβολίων.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook