Παρά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού τα “Τσαλίκεια” πραγματοποιήθηκαν και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, όπως κάθε καλοκαίρι, έγινε η διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της άλλοτε ταμία του Δ.Σ., Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Την παράδοση που έχουν “κερδίσει” ως τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια, ως μια εξαιρετική και πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, επιβεβαίωσαν τα “Τσαλίκεια”. Παρότι φέτος, η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε νέα δεδομένα, το τουρνουά τένις που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο ΟΑΧ στις εγκαταστάσεις του στη μνήμη της άλλοτε ταμία του Δ.Σ., Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, ολοκληρώθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Αυτή ήταν όμως η πρώτη φορά -και ελπίζουμε και η τελευταία- όπου υπήρχαν μεγάλοι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού, καθώς, μεταξύ άλλων, δεν επετράπη στο κοινό του τένις να μπορέσει να παρακολουθήσει τους αγώνες με το γνωστό ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, οι δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος, συμμετείχαν με επιτυχία, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Οπως συμβαίνει πάντοτε, το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε τρία ταμπλό, κυρίως, διπλά και consolation όπου οι νικητές που αναδείχτηκαν είναι οι εξής:

• Στο κυρίως ταμπλό

Νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Βαρβεράκης κερδίζοντας μετά από έναν εντυπωσιακό και αμφίρροπο τελικό που κρίθηκε στο τάι μπρέικ τον Αντώνη Ματσαμάκη.

• Στα διπλά

Νικητές αναδείχτηκαν οι Χρήστος Κασαπάκης – Βασιλική Μπαλάσκα κερδίζοντας τους Νίκο Κατσιφαράκη – Μαρία Κεφαλά.

• Στα consolation

Νικητής σε αυτή την κατηγορία ήταν ο Απόστολος Χαλακατεβάκης, επικρατώντας στον τελικό του Γιώργου Ματζοράκη.

Τα έπαθλα στους νικητές παρέδωσαν ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Τάσος Δημολίτσας, η αδερφή της αδικοχαμένης Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, Ρούλα Παυλαντωνέα και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΧ, Μαργαρίτα Ναούμ Μαλινδρέτου.

Ο ΟΑΧ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές που συμμετείχαν και με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών δράσεων και το 2019-20, εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς να ορίζεται για τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook