Ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η Τοπική Διοίκηση της Ι.Ρ.Α. Χανίων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της που γνώμονα έχουν την αλληλεγγύη, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και συμπολίτη αλλά και στους συναδέλφους μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μετά από σχετικό αίτημα στην Ένωση μας ,μέλους της Τοπικής μας Διοίκησης  για ανάγκη μονάδων αίματος σε επικείμενη χειρουργική επέμβαση του πατρός του , κατόπιν άμεσης επικοινωνία του υπογράφοντα προέδρου ,με την διεύθυνση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», εξασφάλισε δυο (2) μονάδες αίματος.

Επίσης  άμεσα ανταποκρίθηκε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων Κυριάκος Γρηγοράκης και έδωσε μια μονάδα αίματος στο τμήμα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ Χανίων συγχαίρει το παραπάνω μέλος της για την εθελοντική αυτή προσφορά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ Χανίων εκφράζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και στους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους και πολίτες του οποίου οφείλουμε να το απονείμουμε χιλιάδες συγχαρητήρια, για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την τεράστια ανθρωπιά που επιδεικνύουν, δίνοντας αίμα και ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Χάρη σε αυτή την  προσφορά συγκεντρώνονται αρκετές μονάδες αίματος, οι οποίες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε δύσκολες στιγμές συνανθρώπων συμπολιτών μας.

Η  συμμετοχή των αιμοδοτών , μας δίνει δύναμη και κουράγιο να μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα για προσφορά ελπίδας και ζωής στο συνάνθρωπό μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook