Δείτε όσα αναφέρει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για τη στήριξη που υπήρχε στο σπουδαίο εγχείρημα του Κώστα Βαρουχάκη.

Ο Κισσαμίτης αθλητής τριάθλου κατάφερε να κολυμπήσει απόσταση 25χλμ. μέσα στη θάλασσα για “ιερό” σκοπό και συγκεκριμένα για το Ειδικό Σχολείο στα Κουτουφιανά Κισσάμου.

Αναλυτικά ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε το σπουδαίο εγχείρημα του Κώστα Βαρουχάκη που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, κολυμπώντας μια μεγάλη απόσταση 25χλμ. μέσα στη θάλασσα.

Επιδεικνύοντας μεγάλη ψυχική δύναμη, ο Κισσαμίτης αθλητής τριάθλου τα κατάφερε, κολυμπώντας από τον Μπάλο μέχρι την παραλία στο Καστέλι! Πρόκειται για ένα εγχείρημα που είχε συμβολικό χαρακτήρα για τον Βαρουχάκη, καθώς η προσπάθεια του ήταν αφιερωμένη και είχε σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για το Ειδικό Σχολείο που βρίσκεται στα Κουτουφιανά Κισάμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής του, ο Βαρουχάκης συνοδευόταν από τους εθελοντές της ναυαγοσωστικής μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) οι οποίοι στην κυριολεξία δεν τον έχασαν από τα μάτια τους. Το συντρόφευσαν σε όλο του το ταξίδι, δίνοντας του μεταξύ άλλων κουράγιο. Επίσης, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής, οι αθλητές από την ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κολύμπησαν -μαζί με τους προπονητές τους, Γιάννη Ζαγουράκη και Σεμπάστιαν Λειψάκη- στο πλάι του Βαρουχάκη, ενώ ειδικότερα στον τερματισμό, δημιούργησαν μια φάλαγγα μέσα στη θάλασσα περνώντας o Κισσαμίτης τριαθλητής ανάμεσα τους.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συγχαίρει θερμά τον Κώστα Βαρουχάκη για τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλε, το σκοπό για την οποία την αποφάσισε και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά στα Κουτουφιανά θα αισθάνονται υπερήφανα γι’ αυτό που κατάφερε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook