Τι είπε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Τον “δολοφόνο” γιατί έτσι πλέον  χαρακτηρίζεται και από την Ελληνική Αστυνομία, του στυγερού εγκλήματος που έγινε προχτές στα Κεραμειά, με θύματα δύο σκυλιά αναζητεί πλέον η Αστυνομία.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος της τόνισε ότι θα γίνει το παν ώστε να βρεθεί ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης.

“Θα πρέπει να χειριστούμε την υπόθεση σαν να πρόκειται για πραγματικό δολοφόνο. Θα χρησιμοποιηθούν όλες οι μέθοδοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ψυχοπαθές άτομο”. ανέφερε στην πρόεδρο του Φιλοζωικού, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews έχει ήδη δοθεί εντολή εντολή απο το αρχηγείο στους αστυνομικούς διευθυντές Κρήτης, Χανίων αλλά και της Ασφάλειας Χανίων (που χειρίζεται εμπεριστατωμένα την υπόθεση) να βρεθεί ο δράστης του θλιβερού περιστατικού.

Χτες, η κύρια Μπομπάλη είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Ασφάλειας Χανίων κ. Πάρη Χηνόπουλο όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το στυγερό αυτό έγκλημα, ενώ τονίστηκε, εκ μέρους του κ. Χηνόπουλου η προσπάθεια που θα καταβληθεί για να βρεθεί ο δολοφόνος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook