Αλλο ένα επεισόδιο στα ήδη… ταλαιπωρημένα μπαράζ Ξάνθης-Απόλλωνα Σμύρνης προστέθηκε το Σάββατο, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα.

Σε μέλος της αποστολής της γηπεδούχου ομάδας ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού και έτσι η ΕΠΟ με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο προχώρησε σε αναβολή του αγώνα και μεταφορά του για την Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

Για μαρτύριο χωρίς τέλος κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Απόλλων Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορονοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.

Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.

Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.

Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook