«Μαμά γιατί όλοι τσακώνονται για τη μάσκα;  Εμάς τα παιδιά που την φοράμε χρόνια, δεν μας έχει δει  κανείς ποτέ τελικά;»

Ο μικρός Λάμπρος αλλά και πολλά παιδιά που νοσηλεύτηκαν ή και νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα φορούν μάσκες.

Όπως μάσκες φορούν και οι γονείς αλλά και όσοι τα επισκέπτονται.

Η αντιπαράθεση του τελευταίου χρονικού διαστήματος αναφορικά με την  χρήση μάσκας στα σχολεία απετέλεσε και την  αιτία για το «ξέσπασμα» της μητέρας του η οποία σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε μιαν κατάθεση ψυχής:

Διαβάστε την: 

«Έχω κουραστεί να διαβάζω όλες αυτές τις "παραφιλολογίες" για τη ΜΗ χρήση μάσκας από τα παιδιά και νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ στο θέμα, μιας και το έχω ζήσει από πρώτο χέρι... 

Όταν ο γιος μου νοσούσε από λευχαιμία και καθ' όλη την προετοιμασία για την Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ η σκέψη της ΜΗ χρήσης μάσκας από τον ίδιο η από εμάς! 

Στην τρυφερή ηλικία των 4αρων ΕΠΡΕΠΕ να φοράει αυτό που κάποιοι αποκαλείτε "φίμωτρο", για ώρες!!! Ημέρες!!! Νύχτες!!! Μήνες!!! Χρόνια!!!! 
Χωρίς να παραπονεθεί, χωρίς να σκεφτεί καν αν τον ενοχλεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ! 

Και όταν έπρεπε να την βγάλει για να φάει η να κοιμηθεί, την μάσκα φορούσαμε όλοι εμείς!!!! Ακόμα και όταν κοιμόμασταν!!! 

Το να κρατήσουμε το παιδί μας προστατευμένο από παντός είδους μικρόβιο η ιό ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!! 

Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα χρόνια και ο μικρός μας ήρωας και νικητής μεγάλωσε, όταν πηγαίνουμε για τις καθιερωμένες μας εξετάσεις, από σεβασμό και καθήκον να προστατέψουμε τα παιδιά που νοσούν τώρα, φοράμε μάσκα! Όλη η οικογένεια! Για όσες ώρες απαιτηθεί!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ λίγο όλοι εσείς στον μικρό Λάμπρο και στον κάθε "Λαμπρο" που έδωσε η δίνει αγώνα ζωής, όταν ρωτάει: "Μαμά γτ όλοι τσακώνονται για τη μάσκα?

 Εμάς τα παιδιά που την φοράμε χρόνια, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΔΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?"...»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook