Ο χώρος που θα γινόταν το γαμήλιο γλέντι είχε περικυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Χανίων και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου.

Ενώ αρκετοί γάμοι αναβλήθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν, σύμφωνα με τα οποία, σε κοινωνική εκδήλωση δεν μπορούν να παρευρίσκονται πάνω από 50 άτομα, φαίνεται πως ένα ζευγάρι στα Χανιά θέλησε να κάνει τον γάμο όπως τον είχε προγραμματίσει.

Έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το απόγευμα του Σαββάτου  και μετά την τέλεση του μυστηρίου σε εκκλησία του Αποκόρωνα, οι περίπου 1.000 καλεσμένοι ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε υπαίθριο  χώρο όπου θα γινόταν το γαμήλιο γλέντι.

Όμως, προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως η περιοχή είχε περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.

Το γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε, αλλά παρουσία του ορίου ατόμων που προβλέπεται, δηλαδή 50.

Υπενθυμίζεται  πως σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ και στην Κρήτη  «τίθεται ανώτατο όριο πενήντα (50) συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και τελετών, όπως γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, καθώς και των συνδεόμενων με τις τελετές αυτές δεξιώσεων ή άλλων εκδηλώσεων.»

Σε περίπτωση παραβίασης της διάταξης τα πρόστιμα είναι για τους διοργανωτές 3.000 ευρώ και για τους συμμετέχοντες  150 ευρώ στον καθένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook