Μετά τον Πλάτανο, που είχε υποστεί την πρώτη του ήττα από τον Απόλλωνα, και ο Χάλης υποχρεώθηκε στην παρθενική απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Αγίου Ιωάννη.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλος στη Σούδα και έτσι το συγκρότημα του Γιώργου Κολοκοτρώνη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο σερί του.

Στην κορυφή της βαθμολογίας «έπιασε» τον Χάλη, έστω και προσωρινά αφού η Σπάθα παίζει το απόγευμα, ο Παγχανιακός που επιβλήθηκε της Δάφνης με 5-0 με τον Γιούλα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Παρασκευά και Κόσεκ  να προσθέτουν ακόμα ένα γκολ.

Στο ντέρμπι του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά ο Άρης Βουκολιών (φώτο) ήταν θριαμβευτής, αναγκάζοντας την Άμιλλα στην πρώτη εντός έδρας ήττα με 4-2.

Οι «νεοφώτιστοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 από το γκολ-φάουλ του Μαυρομάτη (10\’) κατάφεραν με τα γκολ των Μάνη (20’), Φραντζεσκάκη (40’), Γιανναράκη (75’) και Τοντόροβ (90’) να πάρουν τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2 με τον Μπιτσακη (62\’).

Πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και για τον Αλμυρό, που πέρασε επιβλητικά από τα Καθιανά επικρατώντας 4-1 της Ε.Θ.Κ. με σκόρερ τους Κ. Μαυρούλη (2), Μπαϊλάκη (πεν.) και Σταυρουλάκη.

Η ομάδα της Γεωργιούπολης «έσβησε» πλέον το αρνητικό πρόσημο από τη βαθμολογία της και έχει 0 βαθμούς.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook