Με τη συμμετοχή δύο αθλητών και ενός προπονητή (ομοσπονδιακού) από την Κρήτη ξεκινά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, στο Πλουέ της Γαλλίας.

Ο Χανιώτης Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (Τάλως) και η Ρεθυμνιώτισσα Ηρώ Μηλάκη είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας για τη διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (28/08). Ομοσπονδιακός προπονητής δρόμου είναι ο Χανιώτης Μιχάλης Φαραντάκης.

Στην ενημέρωσή της για τη διοργάνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας αναφέρει τα εξής:

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει με 3 αθλητές και 3 αθλήτριες

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα (24/08) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, στο Πλουέ της Γαλλίας. Διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (28/08) και στην οποία η χώρα μας παίρνει μέρος με 3 αθλητές και 3 αθλήτριες.

Την Εθνική μας ομάδα αποτελούν ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (άνδρες) που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην κατηγορία Κ23 ο Δημήτρης Χριστάκος και στην κατηγορία εφήβων ο  Νικηφόρος Αρβανίτου.

Στην κατηγορία γυναικών θ’ αγωνισθούν η Βαρβάρα Φασόη και η Αργυρώ Μηλάκη και στις νεάνιδες η Ελευθερία Γιάχου.

Στην Γαλλία βρίσκονται επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής δρόμου Μιχάλης Φαραντάκης, ο συνεργάτης του Φώτης Ζέγκλης και ο έφορος Εθνικών ομάδων Παναγιώτης Γρούβας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook