Δεν έβγαλε άκρη η κάτοικος επικοινωνώντας με τον δήμο Χανίων

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η εμφάνιση αρουραίων σε γειτονιά των Χανίων. Πολίτης καταγγέλει στο Flashnews.gr ότι αρουραίοι έκαναν την εμφάνισή τους στους υπονόμους και σε κήπο εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Η πολίτης έκανε αλλεπάλληλες προσπάθειες να συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες αλλά δεν τα κατάφερε. Συγκεκριμένα πήρε τηλέφωνο στο Γραφείο Δημότη και από εκεί κακώς την παράπεμψαν στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στην οποία ωστόσο δεν ανήκει η ευθύνη καθώς το πρόβλημα έχει σχέση με υποδομή του δήμου και στην προκειμένη περίπτωση με δημοτικό φρεάτιο. Γενικά η ευθύνη για ψεκασμούς καταπολέμησης ποντικιών και κατσαρίδων στην πόλη ανήκει στον δήμο Χανίων, οπότε ευθύς εξαρχής δεν έπρεπε να παραπέμψουν τη γυναίκα σε άλλη υπηρεσία.

Όπως αναφέρει η γυναίκα: "Όλο το καλοκαίρι ανεβοκατεβαίνουν τοίχους και μπαινοβγαίνουν στους υπονομους... Τυχαία προχτές πρωί γείτονας είχε αφήσει μια τσάντα με ψωμιά έξω από τον κάδο και μαζεύτηκαν 5 τεράστιοι αρουραίοι! Όχι ποντίκια.... Περνάνε δίπλα τους οι γάτες και ούτε που τρομάζουν! Μαζεύονται παιδιά στη γειτονιά και κάνουν ποδήλατο και παίζουν... Είναι θέμα υγείας ...."

Δείτε και το βίντεο από τη... δράση των ποντικιών στην οδό Δικτύνης


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook