Γίνονται έλεγχοι στο προσωπικό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο Χανίων αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προχτές, διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα έγκυος και η οποία εν τέλει, γέννησε είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναικα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων και γέννησε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο μετά τη γέννα εμφάνισε πυρετό. Έκανε το τεστ covid το οποίο βγήκε “θετικό”.

Το γεγονός ότι η γυναίκα αυτή ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους και ιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων (από διάφορες κλινικές όπως παιδιατρική, μαιευτική, γυναικολογική, χειρυργεία) σήμανε στην κυριολεξία, συναγερμό και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, σήμερα βρίσκεται στο ΓΝΧ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που παίρνει δείγματα από εργαζόμενους που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Τα τεστ είναι εύλογο ότι αναμενονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την  ίδια στιγμή που η κλινική εικόνα της γυναίκας αναφέρεται ότι είναι καλή.

Δυστυχώς, καταφαίνεται ότι η επιδημιολογική πορεία του κορωνοϊού στην Κρήτη παρουσιάζει αρνητική εξέλιξη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες, για εφαρμογή “μίνι” καραντίνας, σε περιοχή της Κρήτης.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook