Κάτοικος Ρεθύμνου θα είναι και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο (Νάνι).

Ο 22χρονος Πορτογάλος συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό της Επισκοπής και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Ο Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο ή αλλιώς, ο δικός μας πια Νάνι, παραμένει κάτοικος Επισκοπής. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από την Πορτογαλία συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα μας αποτελώντας την 9η παραμονή ποδοσφαιριστή από την περσινή πρωταθλήτρια στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο..

Πρόκειται για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή (έχει γεννηθεί στις 22/2/1998) που πέρυσι είχε μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας και που δεν συνέτρεχε κανένας λόγος να μη συνεχίσει να τη φοράει και στην επόμενη εθνική κατηγορία.

Ταχύτατος, ουσιαστικός σε πολλές περιπτώσεις και με αίσθηση του γκολ, ο Νάνι (όπως τον γνωρίζουμε όλοι) μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νάνι Τιάγκο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εστορίλ όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες «Κ» ως το 2015. Ακολούθησε η Άβες Κ19 για δυο χρόνια και το 2017-18 δόθηκε δανεικός στην Κανέλας 2010. Στην Επισκοπή ήρθε μετά την Άβες Β’

Ο σύλλογός μας, του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Ρ.Φ. Τιάγκο: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση αμέσως»

Δίχως να θέλει να πει πολλά, ο Τιάγκο Νάνι στάθηκε στη νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στον ίδιο και στην ομάδα μας σε μια διαφορετική κατηγορία: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στο γεγονός ότι παρέμεινα στην ομάδα. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά, είχαμε μια θαυμάσια ομάδα και ελπίζω σ’ αυτή τη χρονιά να είναι το ίδιο και καλύτερα.

Όταν μου έγινε η επαναπροσέγγιση για τη σεζόν που έρχεται, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Αποδέχθηκα την πρόσκληση αμέσως. Ελπίζω λοιπόν να καταφέρουμε να έχουμε μια αποδοτική, μια κερδοφόρα σεζόν.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook