Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου και Αντιδημάρχου Παιδείας στους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων

Το μήνυμα:

Ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαχλάκης Γιώργος, συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Τάξης των Λυκείων μας, για την εισαγωγή τους στα ανώτατα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, μετά τη γραπτή τους δοκιμασία στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας σε μια χρονιά με συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες λόγω της πανδημίας, αλλά και ειδικότερα στο δήμο μας, λόγω των επιπλέον προβλημάτων που αντιμετωπίσατε από την αναγκαστική μεταστέγασή σας, με το απογευματινό ωράριο των μαθημάτων και όλων των αρνητικών συνεπειών που επήλθαν από αυτά. 

Η προσπάθειά σας, που ανταμείφθηκε  με τον καλύτερο τρόπο, οφείλεται κυρίως στον προσωπικό σας μακροχρόνιο αγώνα, τη στήριξη των γονιών σας αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια, όλα τα αυτά τα χρόνια, των καθηγητών σας που αποδεικνύει ότι στον τόπο μας έχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση από ανθρώπους  που αγαπούν και υπηρετούν το λειτούργημά τους, παλεύοντας για την παιδεία και το μέλλον των παιδιών μας.
Στους μαθητές μας που δεν τα κατάφεραν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι η ζωή έχει ατέλειωτες ευκαιρίες και αυτό είναι απλά μία δοκιμασία κι ένα μάθημα. Μην απογοητευτείτε και συνεχίστε την προσπάθεια,  μελετώντας και αξιοποιώντας πάντα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας,  προσηλωμένοι στους στόχους και τα όνειρά σας, μέχρι αυτά να πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook