Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Χανιά για τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν για το νομό Χανίων 

Την διαμαρτυρία διοοργάνωσε απο μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα που αποκαλείται “Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες των Χανίων”, οι οποίοι έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές ενώ η αφετηρία της πορείας ήταν ο κόμβος Μουρνιών. 

Μάλιστα, προπορευόταν ένα φορτηγό στην κατότσα του οποίου κρητικοί μουσικοί παίζοντας ζωντανά.

Η πορεία μέσω των οδών Γογονή, Ηρακλείου, Νεάρχου, Σφακιανάκη, κατευθύνθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων όπου και ολοκληρώθηκε με ανακοίνωση των βασικών αιτημάτων με κυρίαρχο την άρση των περιοριστικών μέτρων στο όνομα των “δημοκρατικών ελευθεριών”.

Εκεί οι συμμετέχοντες τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και αρκετοί απο αυτούς συνέχισαν την πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία





Να σημειωθεί πως μπροστά απο το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και εφοσον κάποιος απο τους διαδηλωτές κατέβαινε απο το όχημα χωρίς μάσκα, τότε θα βεβαιωνόταν παράβαση, κάτι που δεν έγινε καθώς ουδείς κατέβηκε απο το όχημά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook