Την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ, με σκοπό τη λήψη μέτρων για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορωνοϊό, ζητά με ανακοίνωση της η αντιπολίτευση του ΕΒΕΧ, ”Νέα πορεία”

Διαβάστε την επιστολή του επικεφαλής της παράταξης, Γιάννη Μαργαρώνη:

“Με έκπληξη ο επικεφαλής της παράταξης μας και β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου παρέλαβε πρόσκληση για την σύγκληση Διοικητικής Επιτροπής στις 27.08.2020 με θέματα εντελώς άσχετα (έγκριση δαπανών-πληρωμών, ανακοινώσεις) και όχι με το μείζον κατά τη γνώμη μας θέμα της εποχής που είναι τα μέτρα που έχουν παρθεί για την μείωση εξάπλωσης του Κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την στήριξη στις πληττόμενες επιχειρήσεις.

Ως μέλη του ΔΣ, και έχοντας νόμιμο δικαίωμα και έννομο συμφέρον αιτούμαστε με την παρούσα να συγκαλέσετε εντός της προβλεπόμενης 8ήμερης προθεσμίας Διοικητικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την λήψη μέτρων για τις επιχειρήσεις των Χανίων που πλήττονται από τα μέτρα αυτά.

Επίσης παρακαλούμε πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. να έχουν συνεδρίασει τα τμήματα του Επιμελητηρίου και να έχουν εισηγηθεί μέτρα που αφορούν τους κλάδους τους.

Υ.Γ. Ελπίζουμε μετά από 8 μήνες πανδημίας η Διοίκηση να έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία και να πραγματοποιήσει το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη.

Χανιά, 28 Αυγούστου 2020

Με τιμή,

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ””. 

Η επιστολή κοινοποιείται στην διοικητική επιτροπή του ΕΒΕΧ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook