Ο συνωμοσιολόγος Αττίλα Χίλντμαν θεωρεί τη Μέρκελ χειρότερη από τον Χίτλερ

Οι Αρχές του Βερολίνου απαγόρευσαν προσφάτως άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον ακούραστο συνωμοσιολόγο Αττίλα Χίλντμαν.

Ο ακροδεξιός σεφ δεν μένει βέβαια μόνο στον κορονοϊό, θεωρώντας τον Χίτλερ «ευλογία» σε σχέση με τη Μέρκελ, την οποία κατηγορεί ότι προετοιμάζει μια παγκόσμια γενοκτονία.

«Υπερ-ακροδεξιό» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Χίλντμαν και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδείξει. Όσα κάνει τον έχουν φέρει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, καθώς η ρητορεία του περιλαμβάνει προσβολές, απειλές, ακόμα και δημόσιες εκκλήσεις για μη τήρηση των μέτρων και παραινέσεις σε εγκληματικές ενέργειες.

Ο 39χρονος σεφ πρωτοπαρουσιάστηκε στο γερμανικό κοινό ως vegan σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

Μέσα σε κάποιο καιρό όμως και ειδικά τώρα τελευταία έχει μετατραπεί σε διαπρεπή και ακάματο κήρυκα fake news για την πανδημία του κορονοϊού. Μέσα σε όλα ισχυρίζεται πως η «γενοκτονία» θα έρθει μασκαρεμένη στο εμβόλιο για τον ιό.

Ο Χίλντμαν τα έχει όμως και με την ίδια την Άγκελα Μέρκελ. Πιστεύει δηλαδή πως η καγκελάριος, κόρη προτεστάντη πάστορα, είναι στην πραγματικότητα εβραϊκής καταγωγής και ηγέτιδα ενός «σιωνιστικού καθεστώτος» που προωθεί αυτό που λέει «νέο άξονα του κακού».

Ο τουρκικής καταγωγής μάγειρας αρνείται βέβαια πως είναι αντισημίτης, λέγοντας πως αυτό που πιστεύει είναι το γεγονός ότι κάποιες εβραϊκές οικογένειες απεργάζονται την καταστροφή της Γερμανίας και της «γερμανικής φυλής».

Ακόμα καλύτερα, προσφάτως κήρυξε «blitzkrieg» κατά της εταιρίας παιχνιδιών Playmobil, γιατί η τελευταία έβγαλε ένα βίντεο με παιχνίδια να εξηγούν απλά και όμορφα την πανδημία και τον σωστό τρόπο να φορούν τα παιδιά τις μάσκες τους.

Στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Βερολίνου, κατηγόρησε ξανά τη Μέρκελ, αλλά και τον Μπιλ Γκέιτς, ότι εκμεταλλεύονται τον κορονοϊό για να εγκαινιάσουν τη γενοκτονία τους.

«Ο Χίτλερ ήταν ευλογία σε σχέση με την κομουνίστρια Μέρκελ, επειδή αυτή προγραμματίζει μια παγκόσμια γενοκτονία 7 δισ. ανθρώπων με τον Γκέιτς», είπε σε καμιά 200αριά υποστηρικτές του.

Τις μάσκες προστασίας τις αποκαλεί «μάσκες σκλαβιάς» και όποιον πάει να τον νουθετήσει τον χαρακτηρίζει «αριστερό φασίστα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook