Οι εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων δεν έκρυβαν εκπλήξεις, με τον συνδυασμό του προέδρου Κώστα Κωνσταντινίδη να επανεκλέγεται.

Ο πρόεδρος της Ενωσης ανανέωσε την εμπιστοσύνη των σωματείων προς το πρόσωπό του, συγκεντρώνοντας ο ίδιος 41 ψήφους, από τα 44 σωματεία που ψήφισαν (ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο). Πρώτος σε ψήφους από τον συνδυασμό του (43) ήταν ο Νεκτάριος Δασκαλάκης, ενώ θέση στο νέο Δ.Σ. θα έχουν και οι Χάρης Διγενάκης, Αντώνης Καλαμαρίδης, Μανώλης Καρναλής, Νίκος Κασιμάτης, Κώστας Πρωτοψάλτης, Κώστας Μαργαρώνης, Νίκος Παπαδάκης, Κώστας Στεφανουδάκης και Κώστας Φραγκιουδάκης. Οι μόνοι υποψήφιοι για τακτικά μέλη του Δ.Σ. που δεν εκλέχτηκαν ήταν οι “ανεξάρτητοι” Αντώνης Κουκλάκης και Ελένη Λέττα-Κωνσταντίνου.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Μανώλης Καραγιαννάκης, Παναγιώτης Παριωτάκης, Μανώλης Σβουράκης, Χρήστος Σοφούλης και Στέλιος Φουντουλάκης. Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι Πέπη Κελαϊδή, Αναστάσιος Λουφαρδάκης και Κώστας Φιωτάκης και αναπληρωματικά μέλη οι Μιχάλης Κοτζαμιχάλης και Γιάννης Τρούλης.

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΧ έγινε με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

*φωτ. athlitiko

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook