Η σεισμική δόνηση δεν προκάλεσε ανησυχία ενώ αρκετοί ετοιμάζουν τα….παρεό τους

Ασυνήθιστα κοντά στο νησί της Γαύδου σημειώθηκε σεισμική δόνηση στις 12:17 μετά το μεσημέρι η οποία – σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε μέγεθος 3,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Γαύδου και το εστιακό του βάθος εκτιμάται επίσης στα 8 χιλιόμετρα.

Πάντως δεν υπήρξε ανησυχία στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, καθώς αφενός είναι συνηθισμένοι σε ασθενείς σεισμικές δονήσεις και αφετέρου , ετοιμάζονται για τα αντρικά καλλιστεία που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα στην παραλία του Σαρακήνικου με τους υποψήφιους άντρες να φορούν μόνο….παρεό.

Μάλιστα σε νέα ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ομάδα «Τα νέα της Γαύδου» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καλούνται όσοι παρευρεθούν να τηρούν τις αποστάσεις και να μην είναι σε παρέες άνω των τεσσάρων ατόμων στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Αυστηρά η λήψη φωτογραφιών και βίντεο και η προβολή τους στα social media ως ένδειξη σεβασμού προς του διαγωνιζόμενους, το κοινό και το μαγαζί.» 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook