Είναι μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Hollywood, η απόλυτη αντρική φαντασίωση και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο. Κάποτε όμως, ακόμα και η Scarlett Johansson υπήρξε παιδί -και μάλιστα ένα από τα πιο γλυκά 11χρονα που έχουμε δει ποτέ.

Η Johansson μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Grace στη ταινία του Robert Redford «Ο Γητευτής των Αλόγων», να όμως που θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει τη καριέρα της πολύ νωρίτερα, αν είχε καταφέρει να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια άλλη, εξίσου πασίγνωστη και επιτυχημένη ταινία.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο youtube που δείχνει την Scarlett στην τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων -τρία χρόνια πριν τον Γητευτή- κατά τη διάρκεια της οντισιόν της για τον ρόλο της Judy Shepherd στο «Jumanji». Ξέρετε, την περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Robin Williams και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο και ρεαλιστικό από όσο φαντάζονταν οι παίκτες.

\"http://4.bp.blogspot.com/_xgDJUWDazQg/TLtWFlzI16I/AAAAAAAABoc/mSs5LAjM37o/s1600/kirsten_dunst_jumanji.jpg\"

Τον ρόλο, τελικά, κέρδισε η Kirsten Dunst και, βλέποντας την οντισιόν της Scarlett, όχι άδικα. Παρ\’ όλα αυτά, παραμένει ένα σπάνιο βίντεο που δείχνει τη σεξοβόμβα του Hollywood όταν ήταν ακόμα ένα γλυκύτατο, αθώο και πανέμορφο παιδάκι, με τη πιο χαριτωμένη προφορά του κόσμου.



Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook