Με το βλέμμα στη στελέχωση της Κ19 αλλά και μελλοντικά της πρώτης ομάδας τα Χανιά θα πραγματοποιήσουν δοκιμές παικτών στο γήπεδο (με φυσικό χλοοτάπητα) της Μ. Ελιάς.

Οι δοκιμές θα γίνουν το διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου, υπό την επίβλεψη των Γιώργου Αμανατίδη και Βασίλη Παπαδάκη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα δοκιμαστικά αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά θα πραγματοποιήσει δοκιμές για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το έτος 2001 έως και το έτος 2004, στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς (στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα).

Οι δοκιμές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας Κ19 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2, αλλά και της εξεύρεσης παιδιών που – με βάση το τριετές πλάνο που υπάρχει – θα μπορέσουν μελλοντικά να βρεθούν στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ Χανιά. Στην προσπάθεια αυτή η ΠΑΕ Χανιά επιθυμεί τη συνεργασία όλων των ομάδων του Νομού μας, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων, προς όφελος του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Οι δοκιμές θα γίνουν, παρουσία του τεχνικού επιτελείου και των υπευθύνων του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, το τριήμερο 9-11 (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) Σεπτεμβρίου, τις εξής ώρες:

Α’ Γκρουπ: 17:00 – 18:30

Β’ Γκρουπ: 18.30 – 20:00

Να τονιστεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών.

Πληροφορίες – εγγραφές συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6932329699 (Γιώργος Αμανατίδης) -6983504150 (Βασίλης Παπαδάκης).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Ως βασικοί “πυλώνες” του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά οι ομάδες του Ακρωτηρίου υπέγραψαν τη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, έπειτα από την πρόσφατη εκλογή νέων Δ.Σ. σε Πανακρωτηριακό, ΕΘΚ και Λέοντες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου, ως βασικοί “πυλώνες” του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, συνεχίζουν δυναμικά την παρουσία τους και έπειτα από την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα οι νέοι πρόεδροι των ομάδων, Νίκος Ροζάκης (Πανακρωτηριακός), Ελια Κοπανάκη (ΕΘΚ) και Δημήτρης Διαμαντάκης (Λέοντες) υπέγραψαν τα συμφωνητικά συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά, για το Δίκτυο Ακαδημιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook