Τρεις συλλήψεις και ξερίζωμα 25 δενδρυλλίων κάνναβης

«Στον ύπνο» έπιασαν τρεις Έλληνες “καλλιεργητές”, οι αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, οι οποίοι έκαναν νυχτερινή έφοδο σε έκταση όπου υπήρχε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν σε οργανωμένη επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου εντόπισαν  σε δασώδη έκταση μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 25 δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 1,5 μέτρων.

Εκεί ήταν και οι τρεις Έλληνες οι οποίοι – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. – έκαναν καλλιεργητικές εργασίες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook