Με αφορμή τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πολλαπλών κρουσμάτων covid-19  στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκόρωνα:

“Θέλω να σας ενημερώσω ότι επικοινωνήσαμε με το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον ΕΟΔΥ και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά όπου μας διαβεβαίωσαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όπως προκύπτει από τα στοιχεία που τηρούνται στα αρχεία τους.

Ως Δήμαρχος Αποκορώνου δηλώνω ότι ο Αποκόρωνας ήταν και παραμένει ασφαλής προορισμός, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που από την πολιτεία υποδεικνύονται, τόσο από τους θεσμικούς φορείς όσο και από τους επιχειρηματίες και τους δημότες μας.

Για τον λόγο αυτό η πληρότητα των ξενοδοχειακών- τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζόμενων βιλών, κατοικιών κ.τ.λ. αγγίζει το 60%. Όλοι πρέπει να εμπιστευόμαστε την επίσημη ενημέρωση που σας μεταφέρω με το μήνυμα μου αυτό από τη Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας και να μην παρακολουθούμε δημοσιεύματα και φήμες που ζημιώνουν το τόπο. Καλώ δε όλους να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, γνωρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αποκόρωνας είναι ο πλέον ασφαλής τόπος διαμονής και τουριστικός προορισμός”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook