Γιατί πρέπει να επισκεφτείς την Κίσσαμο τώρα!

Η ξακουστή Κίσσαμος, μια περιοχή φημισμένη για την κρυστάλλινη ακτογραμμή της, την ηρεμία που παρέχει στους επισκέπτες της, το απίστευτο φαγητό της, την ποικιλόμορφη τοπογραφία της έχει διατηρήσει την αυθεντικότητα της χωρίς να έχει αλλοιωθεί από την τουριστική ανάπτυξη.Τα Φαλάσαρνα, ο Μπάλος και το Ελαφονήσι είναι τρεις από τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο που βρίσκονται όλες σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Και ανάμεσα σε αυτές τις δημοφιλείς περιοχές, στέκει η πόλη της Κισσάμου σε απόσταση 36 χλμ. από τα Χανιά, ως το κέντρο και ορμητήριο για όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, τα γραφικά παραδοσιακά χωριά, τις περιπατητικές διαδρομές και τόσα άλλα. Πρόκειται για ένα ιδανικό μέρος χωρίς απρόσωπο μαζικό τουρισμό, μια φιλόξενη και άρτια οργανωμένη πόλη όπου μπορείς να απολαύσεις στιγμές ξεκούρασης.

Γιατί όμως πρέπει να επισκεφτείς την Κίσσαμο τώρα…

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Κίσσαμο

Είναι γνωστό ότι η καλοκαιρινή περίοδος στην Κρήτη συνεχίζεται μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου και το καλοκαίρι είναι πιο γλυκό κατά τον Σεπτέμβρη και τις αρχές Οκτώβρη. Τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τα beach bars και όλα όσα χρειάζεσαι για τις πλέον ολοκληρωμένες διακοπές συνεχίζουν να λειτουργούν όλο αυτό το διάστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instakissamos (@instakissamos) στις

Μειωμένη τουριστική κίνηση από το εξωτερικό

H μειωμένη λόγω των συνθηκών τουριστική κίνηση από το εξωτερικό σημαίνει ότι τα πλέον πολυσύχναστα αξιοθέατα και παραλίες της περιοχής έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από ότι συνήθως. Πολλές φορές έχεις την αίσθηση ότι κάνεις ιδιωτικές διακοπές.

Ασφαλείς παραλίες

Τα αμέτρητα χιλιόμετρα παραλιών δίνουν την δυνατότητα της απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο και προσφέρουν ασφάλεια. Ταυτόχρονα όλες οι τοπικές επιχειρήσεις λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να απολαύσεις ξέγνοιαστες διακοπές.

Τα δεδομένα της περιόδου λοιπόν συνθέτουν τις ιδανικές συνθήκες ώστε κάποιος να απολαύσει την Κίσσαμο όπως ποτέ άλλοτε στο πρόσφατο παρελθόν και μάλλον στο μέλλον.

Η Κίσσαμος σας περιμένει λοιπόν…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook