Η δράση κρίθηκε απαραίτητη μετά και τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Σέλινο στις 12 και 13 Αυγούστου

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, μετά την εκδήλωση της μεγάλης πυρκαγιάς της 12ης & 13ης Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός και αποψίλωση κλαδιών στους δρόμους για τη διευκόλυνση πρόσβασης μεγάλων οχημάτων εκτάκτων αναγκών, στους οικισμούς Μουστάκο, Σκλαβοπούλα, Χασί και Λαγκαδά, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη του Τομέα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης Τάσου Κουρουπάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Στη δράση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης του Τομέα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης Τάσος Κουρουπάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων Νίκος Καλογερής, η Ομάδα Εθελοντών Έκτακτων Αναγκών Αγυιάς και πλήθος εθελοντών από την Περιφέρεια Κρήτης.

Από πλευράς του Δήμου Καντάνου-Σελίνου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Σκλαβοπούλας και Μουστάκου και κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί θερμά όλους τους ανωτέρω για την πολύτιμη βοήθειά τους και συνδρομή τους στην τοπική κοινωνία, επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκλαβοπούλας και τον Θεοδόση Τζανάκη για την παροχή γεύματος στους εθελοντές.

Ευαισθητοποιημένοι και σε πνεύμα συνεργασίας κατόρθωσαν να αναδείξουν συλλογικά και μαζικά την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού, παράλληλα με την αγάπη και το σεβασμό τους προς το περιβάλλον και τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook