Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δόθηκε η λύση για το θέμα της παραλαβής των οινοσταφύλων της Κρήτης.

Ο Μάκης Βορίδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία συνεταιριστών που είχε ως επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Μανώλη Χνάρη και μέσα σε πολύ καλό κλίμα βρέθηκε η χρυσή τομή για το επίμαχο θέμα που είχε προκύψει με την παραλαβή των οινοσταφύλων της φετινής σοδειάς.

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη είχε σήμερα στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης. Στη συνάντηση στο Υπουργείο παρουσία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Στρατάκου και του ειδικού συμβούλου του Υπουργού Ανδρέα Στρατάκη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αμπελουργία όπως επίσης και ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των οινοποιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την συνεργασία αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς Υπουργείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί μας και οι οινοποιοί μας στο νησί. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook