Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ιδιοκτητών φροντιστηρίων και εθελοντών φροντιστών

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των οποίων οι οικογένειες διαβιούν σε δυσχερείς κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, προχώρησε από πέρυσι, με την υπ. αρ. 215/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Σκοπός της δομής είναι η δημιουργία ενός πλέγματος Κοινωνικής Προστασίας μέσου του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των άπορων μαθητών της περιοχής του Δήμου μας.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης καθώς και τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας όπως καταθέσουν εγγράφως μέχρι τη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην αρμόδια Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σχετική αίτηση με τα παρεχόμενα μαθήματα, τον αριθμό των μαθητών που δύνανται να εντάξουν στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα καθώς και τις ώρες διδασκαλίας.

Ανάλογα με το εκδηλωθέν ενδιαφέρον από τους εθελοντές Φροντιστές θα ακολουθήσει άμεσα ανακοίνωση για τα προσφερόμενα μαθήματα και τα κριτήρια επιλογής προκειμένου να κατατεθούν αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους γονείς μαθητών για την επαναλειτουργία και την καθιέρωση του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο μας. 

Αρμόδια Υπηρεσία
Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Καντάνου-Σελίνου
Ξανθουδάκη Ευτέρπη

Πληροφορίες – Αιτήσεις
Τηλ.: 28233 40303
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook