Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις Σάπες της Ροδόπης, όπου ο καυγάς μεταξύ ενός ανδρόγυνου οδήγησε στον ανηλεή ξυλοδαρμό της συζύγου με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο από τα βαρύτατα τραύματά της! Ο δράστης συνελήφθη, αλλά η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Ο άγριος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο συζύγων που αποδείχθηκε μοιραίος, είχε ξεκινήσει την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τους γείτονες οι οποίοι κατέθεσαν ότι οι φωνές τους ακούγονταν σε όλη την περιοχή.

Το επόμενο πρωί, η 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα και το κεφάλι!

Ο θάνατος είχε προκληθεί από εγκεφαλική αιμορραγία που της είχαν προκαλέσει τα πολλαπλά χτυπήματα τα οποία είχε δεχτεί!

Ο 58χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ως βασικός ύποπτος και, βάσει των μαρτυριών και των στοιχείων που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ανέλαβαν την προανάκριση για να εξακριβωθεί και το κίνητρο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook