Έχουν παραδοθεί μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, συσκευές θερμομέτρησης – Έχει γίνει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε όλα τα σχολεία ενώ και η καθαρίστριες έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους

Ενόψει έναρξης της νέα σχολικής χρονιάς ο Υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Μυλοποτάμου και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μανούσος Κλάδος προέβη στην εξής δήλωση:

«Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς γίνεται σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, πως η από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, είμαστε απολύτως έτοιμοι για να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων.  

Έχει γίνει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε όλα τα σχολεία.

Οι καθαρίστριες έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους από 1η Σεπτεμβρίου. Επίσης σε όλες έχουν παραδοθεί τα προβλεπόμενα όπως ποδιές, μάσκες, ασπίδες προσώπου, γάντια και κάθε άλλο απαιτούμενο για την εργασία τους.

Για κάθε σχολική μονάδα έχει αγοραστεί και θα παραδοθεί συσκευή θερμομέτρησης των μαθητών.

Έχει γίνει προμήθεια αντισηπτικών χεριών, ώστε να μην υπάρξει κενό ή έλλειψη στα σχολεία μέχρι την επόμενη αποστολή από το υπουργείο παιδείας.

Είμαστε απολύτως έτοιμοι για την αποστολή μασκών και παγουριών, μόλις αυτά έλθουν από το Υπουργείο Παιδείας και την ΚΕΔΕ.
Έχουμε απόλυτη συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε να αντιμετωπιστεί κάθε τρέχον ζήτημα ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή έλλειψη σε υλικό ή τεχνολογική υποδομή σε όλα τα σχολεία του δήμου μας.

Και βέβαια οι παρεμβάσεις βελτίωσης των κτιριακών υποδομών εξελίσσονται όπου υπάρχει ανάγκη και τα συνεργεία μας θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να παρέμβουν όπου παρασταθεί ανάγκη.

Θεωρούμε, πως η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα μας βρει έτοιμους για να ξεκινήσουμε χωρίς προβλήματα.

Ευχόμαστε σε όλη την σχολική κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου να έχει μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά. Παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές συγκυρίες, να καταφέρουμε να κάνουμε τα προβλήματα, δύναμη. Να είναι χρονιά προόδου και κατάκτησης ακόμα ενός σταδίου γνώσης και εξέλιξης.

Είμαστε εδώ για τα δύσκολα και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε συνεργατικά, με ασφάλεια και επιμονή για το καλύτερο δυνατό.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook