Μεγαλώνει η “οικογένεια” του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, απαριθμώντας ένα νέο μέλος.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σφακίων εντάχθηκε στο Δίκτυο, με τα συμφωνητικά να υπογράφονται την Πέμπτη (10/09) στη Μοναχή Ελιά, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της χανιώτικης ΠΑΕ Αντώνη Ροκάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Ο Α.Γ.Σ. Σφακίων στο Δίκτυο Ακαδημιών

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά καθημερινά “μεγαλώνει” και από την Πέμπτη (10/09) υποδέχθηκε και επίσημα ακόμη μία Ακαδημία, αυτή του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Σφακίων.

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του ΑΓΣ Σφακίων κ. Χρυσή Νικηφοράκη και ο τεχνικός διευθυντής Μανώλης Τζωρτζάκης βρέθηκαν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Χανιά στη Μοναχή Ελιά, για την υπογραφή των συμφωνητικών συνεργασίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας, Αντώνης Ροκάκης, ο υπεύθυνος της ΠΑΕ για το Δίκτυο Γιώργος Ξηρουχάκης, ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης, ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κρ. Αστέρας-ΑΟΧ Νεκτάριος Μαρκουλάκης παρευρέθηκαν στην υπογραφή των συμφωνητικών για την έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία των Σφακίων, καλωσορίζοντας επίσημα ακόμη μία ομάδα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook