Γιάννης Σπυριδάκης: «ΒΟΑΚ …Υπάρχει Θεός…διαχωριστικά δεν υπάρχουν…»

Το πώς σώθηκε για χιλιοστά από την πρόσκρουση με βυτιοφόρο του οποίου κλατάρησε λάστιχο ρόδας ενώ κινούντο στον ΒΟΑΚ περιγράφει ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων Γιάννης Σπυριδάκης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης και διαβάστε πως περιγράφει τις στιγμές τρόμου που βίωσε:

“Επέστρεφα σήμερα το μεσημέρι απ την Κίσσαμο μεσω ΒΟΑΚ ,λίγο μετά τον Ταυρωνιτη βλέπω απέναντί να κινείται ένα βυτιοφόρο υγρών καυσίμων.

Ξαφνικά και σε απόσταση 50 μέτρων ακούω ένα θόρυβο σαν έκρηξη βλέπω καπνό και σκόνη και καταλαβαίνω ότι το αριστερό μπροστά λάστιχο του βυτιοφόρου έσκασε και διαλύεται πετώντας θραύσματα….ταυτόχρονα έχει “κόψει” διαγώνια στο αντίθετο ρεύμα και οδεύουμε προς μετωπική….πατάω ασυναίσθητα το γκάζι και ενώ ειμαι σιγουρος ότι θα τρακαρουμε τελικά αποφεύγω το μπροστινό μέρος του βυτιοφόρου στο χιλιοστό…

Ο εξίσου τυχερός επερχόμενος κάνει αριστερή μανουβρα και αποφεύγει το πίσω μέρος του βυτιου.Ο οδηγός του φορτηγου τελικά( βλέπω απ τον κσθρεπτη) το επαναφέρει στο ρεύμα του και σταματάει.

Σταματάμε όλοι και συνειδητοποιούμε πόσο τυχεροί σταθήκαμε, εμείς και οι οικογένειές μας.

Ίσως να αντιλαμβάνεσαι τέτοιες στιγμές την αξία της ζωής η ακόμη και ότι μάλλον υπάρχει Θεός….Απλά αν υπήρχαν και διαχωριστικά στον ΒΟΑΚ θα μπορούσε ακόμα και ο Θεός να μην είναι συνέχεια σε….επιφυλακή….

(αν πάντως γινόταν η μετωπική…πραγματικά δεν θα έβρισκε ο παπάς… )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook