Απορριπτική ήταν η απόφαση και του Συμβουλίου της Επικρατείας της έντασης που είχε υποβάλλει ο υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δ.Αποκορώνου κ.Χαράλαμπος Κουκιανάκης, για την εκλογική διαδικασία των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται πως η ένσταση του κ.Κουκιανάκη είχε απορριφθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο, αρχικά από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος , ο οποίος έχασε τις εκλογές στον δεύτερο γύρο με μικρή διαφορά από τον εκλεγέντα Γρηγόρη Μαρκάκη, είχε ζητήσει την ακύρωση πολλών ψηφοδελτίων του κ.Μαρκάκη, υποστηρίζοντας ότι είχαν διαφορετικό χρώμα, βάρος και μορφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δικαστήριο είχε αναγνωρίσει το ότι υπήρχαν ψηφοδέλτια με διαφορές, αλλά το απέδωσε σε λάθος του τυπογραφείου και όχι σε προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Μετά και την απορριπτική απόφαση του Σ.τ.Ε., ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ.Γρηγόρης Μαρκάκης μιλώντας στο Flashnews.gr είπε :

«Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου ήρθε και τώρα το ΣτΕ για να κλείσει το θέμα οριστικά.Νομίζω ότι είναι ώρα να δούμε όλοι μαζί πως θα προχωρήσουμε καλύτερα για να πάει ο Αποκόρωνας μπροστά».

Απο την πλευρά του κ.Κουκιανάκη έγινε γνωστό πως δηλώσεις θα γίνουν όταν θα παραλάβει την σχετική απόφαση του Σ.τ.Ε. στην οποία θα αναγράφεται και ο λόγος απόρριψης της ένστασης.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook