Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, αστυνομικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα οπότε και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Μετά από αυτό το περιστατικό η Αστυνομική Διεύθυνση έχει θέσει σε εφαρμογή ολα τα πρωτόκολλα υγείας, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.
Ετσι θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων, ενώ αυτό που συνιστάται σε ολους τους αστυνομικους ειναι να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub.gr o αστυνομικός κόλλησε από συγγενικό του πρόσωπο, το οποιο εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ο αστυνομικός ήταν ασυμπτωματικός, όμως θέλησε να υποβληθεί προληπτικά σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό!

Μετά από την είδηση αυτή το Σωματείο των αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου έχει καταθέσει αίτημα ωστε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και να υποβάλλει μέσω δειγματοληπτικού ελέγχου σε τέστ αστυνομικούς υπαλλήλους.

Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν συνάδελφοι του αστυνομικού, με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή, βγήκαν αρνητικά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook