Τα μαύρα στίγματα εμφανίζονται σχεδόν πάντα στην μύτη και αυτό επειδή είναι το σημείο που συγκεντρώνει τους περισσότερους τριχοσμηγματογόνους θύλακες. Όταν φράζουν κάνουν την εμφάνισή τους τα μαύρα σμήγματα.

Συνήθως ζητάτε τη βοήθεια της αισθητικού σας ώστε να τα απομακρύνει με την κλασική μέθοδο του καθαρισμού. Τα μαύρα στίγματα υπάρχει περίπτωση να εξελιχθούν σε σπυράκια κι αυτό επειδή συγκεντρώνουν βακτήρια.

Αν τώρα δεν προλαβαίνετε να κλείσετε ραντεβού με την facialist εμείς σας έχουμε την πιο εύκολη λύση. Θα φτιάξετε μόνες σας pads με φυσικά υλικά.

Θα χρειαστείτε: 1 κ.σ. γάλα, ζελατίνη, 1 κ.γ. μέλι και tea tree oil. Αρχικά θα ζεστάνετε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων. Στη συνέχεια θα το ρίξετε σε ένα μπολ θα προσθέσετε τη ζελατίνη σε μορφή σκόνης, το μέλι και το έλαιο. Κατόπιν θα ανακατέψετε καλά μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μείγμα.

Οδηγίες χρήσης: Θα το απλώσετε με ένα πινέλο στη μύτη και θα το αφήσετε να στεγνώσει. Όταν θα πάρει πλέον την μορφή pad θα το ξεκολλήσετε απαλά. Είναι πάρα πολύ απλό και αποτελεσματικό. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε κάθε φορά που κάνουν τα μαύρα στίγματα την εμφάνισή τους.

Δείτε το video που ακολουθεί και αντιγράψτε πιστά τις κινήσεις:

Πηγή: faysbook.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook