Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να φορούν μάσκα, να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και να έχουν περάσει 2.5 τουλάχιστον ώρες από το μεσημεριανό φαγητό

O Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης” απευθύνει έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες που μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται σήμερα στις Αρχάνες (ΚΑΠΗ Αρχανών).

Πρέπει να φορούν μάσκα, να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και να έχουν περάσει 2.5 τουλάχιστον ώρες από το μεσημεριανό φαγητό. 

Ο αιμοδοτικός σύλλογος τονζίει τη μεγάλη αναγκαιότητα να συνεχίσουν οι αιμοδότες να δίνουν αίμα κανονικά (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες) διότι οι ανάγκες των πασχόντων παραμένουν μεγάλες. Ας μην περιμένουμε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο έλλειμα σε αίμα και να φτάσουμε να αναζητούν εναγωνίως αίμα ασθενείς, οικογένειες και νοσοκομεία. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook