Η Apple παρήγγειλε foldable οθόνες από τη Samsung Display

Mε τα foldable να έχουν ήδη μπει στη ζωή μας, χάρη στις προτάσεις των Huawei, Samsung και Motorola, φέτος έχουμε τη δεύτερη γενιά των συσκευών, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία των οθονών βελτιώνεται συνεχόμενα, κυρίως μετά την προσθήκη προστασίας μέσω του Ultra Thin Glass. Φαίνεται πως η Apple γνωρίζει πως το μέλλον έχει έρθει και είναι έτοιμη να σχεδιάσει τη δική της πρόταση.

Ο γνωστός leakster Ice Universe αποκάλυψε στην ιστοσελίδα Weibo πως η Apple έχει παραγγείλει ήδη ένα μεγάλο αριθμό foldable οθονών από τη Samsung Display, πιθανότατα για τη σχεδίαση και ανάπτυξη του δικού της, αναδιπλούμενο iPhone. Σύμφωνα με τον Ice Universe, η Samsung Display θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των foldable οθονών της Apple, τουλάχιστον για έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δούμε την foldable πρόταση της Apple το 2021.

Από την άλλη, ο Jon Prosser, ο οποίος δε τα πήγε και τόσο καλά με τις διαρροές για το Apple Event στις 8 Σεπτεμβρίου, είχε αναφέρει πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα clamshell με μεγάλη εξωτερική οθόνη, σα το Galaxy Z Flip, όμως με δύο ξεχωριστές οθόνες, όπως στην περίπτωση του Surface Duo. Βέβαια, μπορεί όντως να ισχύουν οι εν λόγω αναφορές και απλά η Apple να δοκιμάζει και τις foldable οθόνες, ωστόσο ο Ice Universe μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί από τις πιο αξιόπιστες πηγές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook