Νέο αφεντικό στη Δόξα Δράμας ανακοινώθηκε ο Απόστολος Πετράκης, που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ένα πρόσωπο με… παρελθόν ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας. Νέο αφεντικό των “μαυραετών” είναι ο Απόστολος Πετράκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009. 

Σε χθεσινή της ανακοίνωση μάλιστα η ομάδα της Δράμας ενημέρωνε ότι «Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη σήμερα Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν μία δεκαετία και μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση πως τελικά δεν βρέθηκαν τα λύτρα, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα. 

Το νέο αφεντικό της Δόξας έχει αποφυλακιστεί βεβαίως κι έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες του παρελθόντος, συνεχίζοντας τη ζωή του στο Ρέθυμνο. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου».

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα ο Απόστολος Πετράκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, είχε πει πως: «Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο. Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Επιπλέον είχε μιλήσει και για τη σχέση του με τον Βασίλη Στεφανάκο: «Με τον Βασίλη είχαμε άριστες προσωπικές σχέσεις. Τον θεωρούσα φίλο μου, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ξεχώριζε από όλο το κομμάτι της παρανομίας, ήταν καλλιεργημένος, μορφωμένος, με αρχές και αξίες, είχε άποψη»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook