Απίστευτο περιστατικο στην αυλή σχολείου των Χανίων.

Η πρώτη μέρα στα σχολεία των Χανίων δεν πέρασε τελικά χωρίς "παρατράγουδο".

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε σχολείο των Χανίων. Εισερχόμενος στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου ένας μαθητής, του ζητήθηκε από καθηγητή να φορέσει, όπως προβλέπουν οι υγειονομικοί κανόνες, τη μάσκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τη στιγμή που ο μαθητής λάμβανε τη μάσκα από τον καθηγητή του, ο πατέρας του παιδιού μπήκε χωρίς άδεια στην αυλή και επιτέθηκε καταρχήν, φραστικά στον καθηγητή και εν συνεχεία τον χτύπησε με το κεφάλι του!

Ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μαλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων όπου του έγιναν δύο ράμματα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το ασύλληπτο αυτό περιστατικό βίας έχει σοκάρει την εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων αλλά και του ίδιου του σχολείου. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι εκπρόσωποι των καθηγητών , μαζί με τον παθόντα θα μεταβούν εντός της ημέρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για να καταγγείλουν το περιστατικό βίας στην αστυνομία.

Μάλιστα ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα η καταγγελία του Συλλόγου διδασκόντων αναφέρει τα εξής:

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook